Komplementluftfjädring

KomplementluftfjädringRide Rite

Komplementluftfjädring är ett utmärkt komplement till originalfjädringen på lätta lastbilar, som t ex skåp-, flak- och bärgningsbilar, ambulanser, skol- och färdtjänstbussar, pick-ups och husbilar, samt till bilar som utrustats med bakgavellyft, lyftkorg, eller kran etc.
Ride Rite klara de tuffaste jobben.
Läs mer om Ride Rite...

02f350_rrkit_01-panoramaSport Rite

Njut av de komfortabla köregenskaper som komplementluftfjädring med Sport Rite ger! De revolutionerande bälgarna är utvecklade för att ge maximal komfort och erhålla en rak körnivå med bästa tänkbara karaktäristik under alla lastförhållanden.
Läs mer om Sport Rite...

crkit_expeditionCoil Rite

Upptäck fördelarna som Coil Rite komplementluftfjädring ger i förbättrade kör- och bromsegenskaper.
Coil Rite ökar lyftkapaciteten med ca 500 kg/axel på personbilar, vans och andra spiralfjädrade fordon. Hjälper till att hålla en rak körnivå på bilen för att erhålla bästa prestanda.
Läs mer om Coil Rite...

ranger32Ride Control

En komfortabel komplementluftfjädring, med stor möjlighet att höja/sänka bilen och framförallt bibehålla rätt körnivå. Komplementluftfjädring med Ride Control är ett utmärkt komplement till fordon med främst bladfjädring och ger en ökad lyftkapacitet på 1000 kg/axel, utöver bladfjäderns lyftförmåga. Passar främst Dig som har en camper eller inte har behov av Ride Rite bälgens större lyftkapacitet.
Läs mer om Ride Control...

 

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.